Geslaagde huisartsen en assistenten avond

Geslaagde huisartsen en assistenten avond

28 juni 2017

Sionsberg opende gisteravond haar deuren voor ruim 30 huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistentes.


Een warm welkom was er gisteravond in Sionsberg voor ruim 30 huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Doel van deze avond was laten zien en vertellen wat Sionsberg in huis heeft. Maar ook onze zorg een gezicht geven.

Na een informele gezamenlijke maaltijd in restaurant De Zuster, werden de bezoekers in kleine groepjes meegenomen voor een rondleiding langs alle 14 specialismen die Sionsberg rijk is. Onze specialisten, verpleegkundigen en assistentes lieten vol enthousiasme hun poli zien en vertelden over de mogelijkheden die er zijn binnen Sionsberg voor zorg, diagnostiek, behandeling en onderzoek.

Een aantal reacties van huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes :
‘Goed georganiseerde avond, opvallend korte lijnen en korte wachtijden.’
‘Een leuke manier om de gezichten van Sionsberg te leren kennen.’
‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijk is binnen Sionsberg.’
‘Het was een leerzame en interessante avond. Voor herhaling vatbaar. ’
‘Fijn om persoonlijk contact te hebben met de verschillende specialisten en ondersteunend personeel. ’

We kijken terug op een geslaagde avond, waarin we hebben kunnen laten zien en vertellen wat Sionsberg te bieden heeft.  

Op de hoogte blijven van Sionsberg?
Als u op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen, de mogelijkheden voor zorg en scholingen bij Sionsberg, kunt u zich aanmelden voor de huisartsenbrief. Deze verschijnt maximaal 4 keer per jaar. Ook is er een zorggids voor verwijzers in de maak met een totaaloverzicht van onze dienstverlening. Wilt u onze huisartsenbrief ontvangen? Of heeft u interesse in een exemplaar van de zorggids? Stuur een mailtje naar: mariska.vanknijff@sionsberg.nl

Sionsberg staat voor persoonlijke, toegankelijke zorg dichtbij huis. We hebben de volgende specialismen in huis: Cardiolgie, Chirurgie, Dermatologie, Gynaecologie, Interne Geneeskunde, KNO (keel, neus, oor), Longgeneeskunde, MDL (maag, darm, lever), MKA (mond, kaak- en aangezichtschirurgie), Neurlogie, Orthopedie, Pijnbestrijding, Radiologie en Urologie.  
 
 

Geslaagde huisartsen en assistenten avond
TerugNieuwsberichten